dijous, 5 de març del 2009

Les Tres Bessones: La llegenda de Sant Jordi i el Drac

La Bruixa Avorrida envia les Tres Bessones a l'edat antiga i quan hi arriben... SORPRESA! Al poble hi venen ambientadors amb olors ben estranyes. Resulta que hi ha un drac que fa una pudor insuportable i que s'està menjant tots els xais del regne.

Així que, quan ja no queden xais, el rei decideix de fer un sorteig per veure qui s'haurà de sacrificar entre els habitants del poble. Malauradament, l'escollida és la filla del rei. Les Tres Bessones decideixen anar a buscar un cavaller que pugui matar el drac, però la Bruixa Avorrida no ho consent i fa un encanteri a tots els cavallers que van trobant.

Finalment, decideixen anar elles mateixes a intentar salvar la princesa del ferotge i temible drac, però no sortirà com elles s'esperaven. Gràcies a l'aparició d'un misteriós i valent cavaller, la història acabarà en un mar de roses.

La creadora de les Tres Bessones, Roser Capdevila, va estudiar belles arts per les influències que havia rebut de la seva família. Ha obtingut molts premis per la seva feina com il·lustradora, i els seus llibres (més de tres-cents) han estat traduïts a més de deu llengües i les seves històries han arribat fins i tot al Japó.

Té tres filles trigèmines que van inspirar els personatges de les tres bessones, unes nenes amb les quals porta treballant des de 1983 i que continuen inspirant noves i emocionants històries.

Fitxa tècnica:
Text: Equip Cromosoma

Il·lustracions: a partir dels dibuixos de Roser Capdevila

Edat: a partir de 6 anys

N. de pàgines: 48
ISBN: 978-84-479-1960-4

1 comentari:

  1. A mi m'encanten les 3 bessones. ARa ja sóc massa gran, però quan era petita sempre en llegia!

    ResponElimina