dijous, 19 de febrer del 2009

Presentació

Amb la intenció de descobrir el Sant Jordi, des de l'editorial Baula hem creat aquest bloc per presentar-vos tots aquells llibres del nostre fons editorial que parlen d'aquesta festa que se celebra cada any el 23 d'abril juntament amb el Dia Mundial del Llibre. Una festa popular que se celebra arreu dels països catalans i on el regal de llibres n'és l'element més típic.

En entrades pròximes, us anirem presentant un per un tots els nostres llibres relacionats amb el cavaller més important de les nostres terres. En aquestes entrades disposareu d'informació sobre el llibre: un breu resum, dades de l'autor, de l'il·lustrador i també les dades tècniques, per si us poden ser d'utilitat en algun moment.

Esperem poder gaudir junts d'aquestes setmanes que resten fins a Sant Jordi parlant i debatent dels llibres, que us anirem presentant en properes actualitzacions, i responent tots els dubtes i suggeriments que ens volgueu fer arribar. Només ens resta donar-vos la benvinguda i desitjar-vos una bona estada entre nosaltres. Passeu, agafeu un bon seient i gaudiu de la festa dels llibres. Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada